Lilla kaféet är en lättläst serie om Sara och hennes bror Arash. De fikar gärna på pappans kafé efter skolan. Men mest av allt tycker de om att lösa mysterier.Stulen plånbok

En kille tappar sin plånbok på kaféet. Sara och Arash springer efter honom för att lämna tillbaka den. Det blir svårare än väntat. Varför?

Den andra boken i serien om Lilla kaféet ges ut 2019.


Falska sedlar

Vem köper tårtor med falska sedlar på Lilla kaféet?
Sara och Arash löser fallet. Uppdraget blir farligare än väntat.


Farlig tjuv

Kommande bok, ges ut i september 2019.


llustratören Klara Hammerth


Hej, jag heter Klara och är illustratör och formgivare. Just nu bor jag i Norrköping med min hund Rebus. Jag älskar att illustrera, att hitta nya, spännande färgkombinationer och har ett nyfunnet intresse för att pressa blommor som jag monterar till mönsterrapporter.

Jag har sedan jag var liten ritat och skrivit sagor och det finns kassar av teckningar och berättelser som mamma sparat. Jag har därför alltid vetat om att jag på något sätt kommer arbeta med skapande. Jag är utbildad Grafisk designer och kommunikatör och innan dess utbildade jag även mig till Civilekonom men kände ganska snart att det inte stämde helt, jag ville skapa. Under tiden jag studerat har jag även frilansat som illustratör och gjort uppdrag åt olika kunder, de roligaste är dem som riktar sig till barn! Just nu arbetar jag på ett företag i Linköping som är distributörer för olika barnvarumärken runt om i Skandinavien där jag sköter den digitala marknadsföringen och frilansar på sidan av som illustratör och designer, vilket jag tycker är en härlig kombo.